Här bor Jonas

jonashusEtt par av karaktärerna i romanen ”Nästan en familj”

Överst i bostadsrättshuset på Carl Larssonsgatan bor Jonas och Anna med sina tvillingar, en pojke och en flicka. Barnen har redan fyllt ett år när Jonas byter till ett åtta-till-fem-jobb i Göteborg för att kunna vara hemma mer med familjen.

Jonas gillar att slå sig ner med barnen för att pussla eller bygga torn, men det tar på krafterna också. Efter en dag på kontoret blir han ännu tröttare när tvillingarna antingen stimmar för att de har kul eller för att de snart ska börja gråta.

Anna har faktiskt börjat se lite sliten ut. Hon verkar tro att någon smyger kring huset, men Jonas vet inte vad han ska tro. Ibland är det som om de lever i vitt skilda världar.

I lugna Örgryte är man annars priviligierad. Det är varken långt till Korsvägen, Avenyn eller Delsjöområdets naturreservat. Man kan till exempel promenera i Stora Torp och njuta av naturen i Delsjöområdet. Kanske klappa en häst, titta på höns eller bada i Delsjön.

Gå gärna en sväng i Jonas kvarter med hjälp av Eniros gatuvy.

Lämna en kommentar