Webbtexter

Jag samarbetar med webbyråerna Webpages NKLT och Haj Agency.

Jag har jobbat med tekniska manualer och utbildningsmaterial som anställd i många år. Som frilansare hjälper jag fortfarande företag med tekniskt material, men skriver också artiklar och andra texter om företag, personal, tjänster och produkter. Mitt skrivarintresse är ganska brett och 2017 gav jag ut ”Nästan en familj”, en skönlitterär roman.

Jag tar hänsyn till SEO (sökmotoroptimering), är noggrann och mån om ditt bästa och har lätt för att strukturera och optimera.

Företag som kommunicerar med välskrivna och genomtänkta texter ger intryck av att hålla allmänt hög kvalitet. Det minskar även risken för missförstånd.

En hemsida ska vara enkel att läsa, med logisk struktur och text. Du ska kunna ta till dig innehållet utan att behöva fundera på vad som menas. När en text är som bäst kan den jämföras med musik, det är bara att glida med.

Den känslan kan jag även få visuellt, när jag besöker webbyrån NKLT. Vi är nyblivna stolta samarbetspartners! Tillsammans hjälper vi dig att skapa en hemsida som drar till sig blickar och lockar till läsning.

Även Haj Agency skapar riktigt snygga och genomtänkta webbsidor och är duktiga på det här med backend, exempelvis avancerade kopplingar till kundsystem.

Har du redan en webbplats som du är nöjd med, kan du förstås anlita mig för att enbart producera eller omarbeta texter för webben (som du eller jag publicerar själva).

Kontakta mig för mer information eller ett enkelt möte kring dina frågor och önskemål.

Läs gärna presentationen av Webpages NKLT nedan och spana in de båda byråernas egna webbsidor: Webpages NKLT och Haj Agency.


Webpages nklt är en webbyrå som har funnits i Uppsala i ungefär 12 år. Vi gör skräddarsydda hemsidor till företag och privatpersoner. Vi gör både små enkla hemsidor och stora hemsidor med avancerade system. Vi har hjälpt kunder som Karolinska Sjukhuset, Uppsala Universitet, Arriva och Pricer samt mindre enskilda firmor som tex massageterapeuten Magna-cura och konstnären NassosArt.

Våra hemsidor är lätta för dig som kund att själv uppdatera. Detta betyder att du sparar mycket pengar eftersom du slipper kontakta din webbyrå för att göra uppdateringar åt dig som då blir ytterligare en återkommande kostnad.

Våra hemsidor är även säkrare än andra sidor. Många system använder “open source” medans vårat system använder “closed source” vilket är svårare att hacka så våra kunders hemsidor får betydligt färre inbrottsförsök.

Har du ett projekt eller en vision du vill förverkliga? Kontakta oss för en gratis konsultation!

Vi ger dig en hemsida du kan vara stolt över!

Lisa Eriksson 😀
Key Account Manager, Webpages NKLT AB
NKLT-logga