Online-kurs för personlig utveckling

Personlig utveckling, online-kurs

Förutom logik och teknik är jag intresserad av vardagspsykologi, vardagsfilosofi, människans djup och höjd och personliga utveckling.

Jag tar nu fram ett antal genomtänkta, empatiska och prisvärda online-kurser att jobba med på egen hand, med fokus på personlig utveckling. Tanken är att de flesta ska ha råd och glädje av att genomgå dessa.

Den första som nu är klar och publicerats handlar om skuld och/eller skam. Det är vanliga känslor hos dem som inte kunnat eller haft möjlighet att agera enligt önskemål eller den inre naturliga personligheten.

Återkommande tankar på den egna oförmågan, höga krav på sig själv och svårigheter att förlåta sig själv kan leda till nedstämdhet, sömnproblem och dålig självkänsla.

Jag samlar dessa online-kurser på en ny webbplats allteftersom de blir klara. Välkomna till OrdKanalens kurser (öppnas i nytt fönster). Tipsa gärna vänner som ni tror kan vara intresserade av detta. Och ta hand om er!

Lämna en kommentar