Spela och skicka vidare

Har du ramlat över ett Sneaky Card i spelet ”Play it forward”?

Ett av korten i spelet "Play it forward".

”Play it forward” kan spelas inom exempelvis en skola eller ett kontorskomplex för att skapa roliga, spontana och sympatiska situationer mellan personer som lär känna varandra lite mer. Man behöver inte bry sig om spårningsgrejen.

Korten uppmanar till positiva handlingar, vissa på egen hand och andra tillsammans med eller inför andra. Efteråt lämnas kortet vidare till den första personen man ser.

Jag hittade ett kort som gömts i en kontors- och restaurangbyggnad för en öppen skattjakt. De vill sprida korten och spelandet både inom och utanför området och uppmuntra människor till att dela positiva vibbar med kollegor, vänner eller främlingar. Samtidigt kan man följa sitt korts fortsatta resa om man registrerar sig. Kul och tänkvärt, det också.

Många fler kort borde komma ut i omlopp. Det går även att ladda ner en gratis pdf för att skriva ut dem i en enklare version (länk till spelets webbplats).

Lämna en kommentar