Planlös

kalender

Påhittad karaktär

(skrivarutmaning #365 – 2017)

Denna vecka ska jag försöka att inte ha ett så detaljerat schema efter jobbet. Skönt att bara vara och ta allt som det kommer ibland.

Imorgon, måndag, kan jag till exempel hoppa över träningen. Hur längesedan var det inte som jag missade ett pass? Ja, så gör jag. Det kanske går en bra film, jag kan höra med Lina om hon vill gå på bio. Måste komma ihåg att ringa henne sedan.

På tisdag är det franskakurs, inget att göra åt, men bokcirkeln på onsdag kan jag råka glömma. Vem vet om jag inte har ont i halsen då, man ska inte smitta ner folk när man är sjuk. Inte för att jag känner mig förkyld, men varenda kotte hostar ju på bussen så jag kan bli det när som helst. Så vad ska jag göra istället? Åka till simhallen? Jag är stark, blir säkert inte förkyld och har inte simmat sedan … jag minns inte när. Perfekt! Bäst att skriva in det i kalendern.

Torsdag då? Där ser jag redan ut att ha en lucka, vad bra. Å andra sidan borde jag planera NÅGOT, inte bara flumma runt hela veckan. Jag skriver ”kom ihåg att planera” så länge.

Fredag är fredag, som betyder träff med tjejerna, det vill jag inte missa! Sedan är det helg igen. Äntligen!

Vad ska jag göra då?

Lämna en kommentar