Utförligt omdöme

Happy

Idag gav läsaren Barbro ”Nästan en familj” ett ovanligt utförligt omdöme, som skrivet av en proffsig recensent. Jag misstänker att hon har en hel del intressanta texter i sin byrålåda och hoppas att hon delar med sig även av dem.

Ett kort utdrag ur recensionen:
”Man märker att författaren är intresserad av och har förståelse för hur det ena leder till det andra. Detta är ingen bok som man skummar igenom. Där finns många tankar och tänkbara förklaringar till mänskliga reaktioner i sig och till hur en upplevelse kan dana vårt agerande i relation med andra och hur våra val kan leda oss på avvägar – eller ge oss tillfredsställelse och glädje i livet. En bok med spänning, djup och insikter.”

Jag tackar så mycket för den tid och energi det måste ha tagit att skriva omdömet. Trevligt nog fick ”Nästan en familj” betyget 5(5) även denna gång, så jag börjar nästan undra om något har hakat upp sig. 😀

Lämna en kommentar