Vinnarna av ”Nästan en familj”

Det har varit jättesvårt att utse fyra vinnare bland de fina tävlingsbidrag som kom in, men här är de som får ett exemplar av ”Nästan en familj”:

Belinda skrev:
”Åh låter som en bok i min smak, läste inriktning psykologi när jag pluggade. Och det övernaturliga fascinerar mig! Läser denna bok mer än gärna i sommar när jag är föräldraledig med min dotter som föddes i april.”
Min motivation:
Jag vill med ”Nästan en familj” gratulera till dottern och önska en fin sommar med tid för läsning. Var beredd på en spännande historia med psykologiskt djup, som kan gripa dig mer än du anar.

Jörgen skrev:
”För att jag älskar böcker och för att jag är intresserad av relationer (det är på något sätt livet) och personlig utveckling. Jag har en liten svaghet för det som är övernaturligt. Det låter vansinnigt spännande.”
Min motivation:
Jag unnar dig glädjen och spänningen i att dras med i huvudpersonernas tankar, känslor och konflikter. Hur det ska gå för Petra, Jonas och Nova kan ingen ana när historien drar igång…

Sara skrev:
”Allt med den här boken tilltalar mig. Från handling till visuell presentation – omslaget är otroligt vackert! Så roligt att du tävlar ut exemplar!
Jag har alltid varit fascinerad av människans djup och komplexa tankevärld. Varför vi tar vissa beslut, upprepar mönster och reagerar som vi gör – men också hur vi tar oss ur spiraler och är så mycket starkare än vi förstår. Vilka förmågor vi har! Efter en sjukskrivning för utmattningssymptom vid 27 år, sjukdom i familjen och struliga kärleksrelationer har jag blivit tvungen att öppna mig för allt vi påverkas av men inte alltid kan se eller ta på.
Den här boken vill jag läsa! Tack för möjligheten att tävla!
Kram.”
Min motivation:
”Nästan en familj” känns som en perfekt roman för dig, hoppas du gillar den skarpt. Och visst är människan fascinerande. Många erfarenheter faller på plats i ett större pussel när vi öppnar oss för helheten, och det är även då vi kan växa som människor. Kram tillbaka.

Annika skrev:
”Har en 12 timmars tågresa som jag INTE ser fram emot. Skulle vara underbart att få ”trolla bort” dessa timmar genom att få läsa denna bok istället! Älskar relationsdramas!”
Min motivation:
Min medkänsla inför din långa tågresa liksom ditt intresse för relationer gör att jag unnar dig ett exemplar av ”Nästan en familj”. Glöm bara inte att gå av tåget när det är dags, för boken blir bara mer spännande ju längre du läser.

Grattis till vinnarna och tack alla andra för er medverkan!

Lämna en kommentar