Tävling!

Den 12 maj kommer boken ”Nästan en familj”! Vill du vinna ett exemplar?

 1. Motivera i en kommentar varför vill du vinna boken (varje kommentar måste godkännas manuellt av mig, så de syns inte genast).
 2. Tipsa gärna dina vänner.
 3. Tävlingen pågår till och med den 10 maj. Den 11 maj 2017 utser jag fyra personer som vinner varsin bok. Då meddelas namnen här och på Facebooksidan ”Eva-Lena författar”. Jag kontaktar även vinnarna.

Lycka till!

Winner

15 svar på ”Tävling!”

 1. ”Relations- och utvecklingsroman, psykologiskt djup, övernaturliga inslag” – allting med den lockar mig, inte minst det förtrollande omslaget!

  Svara
 2. Älskar spänning , sience fiction , andar (?) och övernaturliga saker ( inom rimliga gränser ) Vet inte om boken skulle bli till mig – eller min lästokiga väninna – vi får väl ”dela broderligt” !?

  Svara
 3. Boken ser verkligen intressant ut. Bilden på omslaget drar min blick till sig och jag blir nyfiken på innehållet! Vill läsa!

  Svara
 4. Åh låter som en bok i min smak, läste inriktning psykologi när jag pluggade. Och det övernaturliga fascinerar mig! Läser denna bok mer än gärna i sommar när jag är föräldraledig med min dotter som föddes i april 🙂 //Belinda

  Svara
 5. För att jag älskar böcker och för att jag är intresserad av relationer (det är på något sätt livet) och personlig utveckling. Jag har en liten svaghet för det som är övernaturligt. Det låter vansinnigt spännande.

  Svara
 6. Verkat mycket intressant .Är intresserad psykologi och ämne som jag har läst .Alltid varit facinerad för människan lilla och stora och deras sinne och olika beslut man gör i livet och hur andra kan påverka oss inte bara andra männikör även våra öde och miljo .
  Hoppas jag vinner nu boken som gärna vill läsa och anaylisera .

  Svara
 7. Allt med den här boken tilltalar mig. Från handling till visuell presentation – omslaget är otroligt vackert! Så roligt att du tävlar ut exemplar!
  Jag har alltid varit fascinerad av människans djup och komplexa tankevärld. Varför vi tar vissa beslut, upprepar mönster och reagerar som vi gör – men också hur vi tar oss ur spiraler och är så mycket starkare än vi förstår. Vilka förmågor vi har! Efter en sjukskrivning för utmattningssymptom vid 27 år, sjukdom i familjen och struliga kärleksrelationer har jag blivit tvungen att öppna mig för allt vi påverkas av men inte alltid kan se eller ta på.
  Den här boken vill jag läsa! Tack för möjligheten att tävla!
  Kram

  Svara
 8. Det är ju inte bara en vacker bok jag skulle vilja pryda hyllan med, den verkar även oerhört spännande – särskilt som jag själv ser mig som evighetssingel, dock har jag ingen genomskinlig man i min fåtölj, men det är sånt jag superdupergärna skulle vilja läsa om.

  Svara
 9. Längtar efter att hitta en spännande bok att läsa i sommar, som gärna får vara en blandning av spänning och fantasi, men som ändå ger mig något personligt och utvecklar mig. ”Nästan en familj” hade jag gärna tagit fram på kvällarna när min egen familj somnat och jag kan försvinna in i bokens värld.

  Svara
 10. Vill verkligen vinna den här boken som verkar vara helt i min smak! Den skulle både förklara, väcka, inspirera och stärka mig där jag befinner mig just nu i livet!

  Svara
 11. Har en 12 timmars tågresa som jag INTE ser fram emot. Skulle vara underbart att få ”trolla bort” dessa timmar genom att få läsa denna bok istället! Älskar relationsdraman!

  Svara
 12. Eftersom jag följt födelsen av boken och via Internet tagit del av födslovåndorna, så är boken en given ”måste läsa”-upplevelse när den nu blivit förlöst. Ämnet intresserar mig och det ska bli spännande att se hur du närmat dig det.

  Svara
 13. Som lite av en slump hamnade jag här. Tänkte tryckt bakåt direkt men något fick mig att kolla ännu en gång. Känner att jag är så nyfiken på boken nu, så hoppas på vinst!

  Svara

Lämna en kommentar