Smakprov

Nu har jag lagt upp prologen och några korta smakprov ur kapitlen med Petra, Jonas och Nova i en pdf-fil. Du kan även läsa dem på Smakprov.se.

Denna känsla av att ”blotta strupen” ger mig förståelse för hur det kommer att kännas när boken släpps i maj – när vem som helst kan se och begrunda vad jag har jobbat med på fritiden under tre och ett halvt år. Det är läskigare än jag trodde!

Jag hoppas på feedback av alla de slag, för total tystnad måste vara värst, men smakproven är nog för korta för andra bedömningar än det rent språkliga. Urvalet är gjort med tanke på att det ska gå att bilda sig en uppfattning om hur tankegångar och stämningar kan vara på vissa ställen i boken.

2 svar på ”Smakprov”

  1. Eftersom jag inte läser böcker så ofta numera och tycker oftast de få böcker jag försökt läsa är ganska ointressanta kanske jag inte är rätt person att yttra mig, men jag tycker nog att texterna ger ett bra första intryck. Inte svårläst eller ett för komplicerat språk och personbeskrivningarna ganska bra. Det känns lovande bara det inte blir för mycket”uppfostring” och godhetsideal så kan boken nog vara intressant.

    Svara

Lämna en kommentar