Bokbutik e-bok

Nästan en familjNästan en familj
Författare:
Eva-Lena Bjarneborg

Format:
e-bok (.epub)

Språk:
Svenska

Antal sidor i det tryckta formatet:
314

ISBN:
978-91-639-2132-2

Pris:
89 kronor (inkl. moms)

Läs mer om boken här (öppnas i nytt fönster).

Använd formuläret nedan för att beställa e-boken ”Nästan en familj” direkt från mig för 89 kronor.

Du kan också köpa den via större nätbokhandlare som Bokus eller Adlibris eller läsa den på Bookmate).

Om du är väldigt sugen på att allt ska gå så snabbt som möjligt, kan du betala via Swish så fort du får mailet med beställningsbekräftelsen istället för att invänta en faktura. I mailet finns all information du behöver.

När summan syns på OrdKanalens konto får du e-boken via mail. Notera att en Swish-överföring sker omedelbart medan betalning till bankgirot kan ta en eller ett par dagar.

Kom ihåg att läsa köpvillkoren och acceptera dem genom att svara Ja i formuläret. När du har klickat på Skicka, invänta en tack-sida så att du ser att beställningen gått iväg.

Klicka här för att läsa OrdKanalens integritetspolicy (nytt fönster öppnas). Genom att använda formuläret godkänner du att uppgifterna hanteras av OrdKanalen. Ingen tredje part delges dem och du får inga reklamutskick härifrån, men IP-adressen undersöks av robot-spamskyddet reCAPTCHA.

Swisha lätt som en plätt:
Sitter du vid en dator? Öppna Swish-appen på din mobil (och klicka på den lilla fyrkanten högst upp i appen för att aktivera kameran) och rikta den mot koden nedan för att få in Swish-numret automatiskt. Fyll i summan 89 kronor och Swisha:
Swish-info-ebok