Personligt skrivande

Skrivande
Galen i att skriva

Vad är mest intressant med ditt skrivande?

Privat har jag alltid skrivit. Det började med brev och spännande historier och fortsatte med skriftliga reflektioner och kåserier. Efter många år med hemsida hade jag ”bloggat ur mig allt” men ville ändå skriva. Då blev det en roman.

Nu har jag inget privat skrivarprojekt på gång. Undrar vad det blir härnäst?

Att skriva ger oss möjlighet att stanna upp och fördjupa oss i något. Det kräver fokusering, så det är lätt att komma in i ett intressant och inspirerande ”flow”. Skrivandet välkomnar öppna frågor som gärna leder till utforskande av mentala labyrinter. Det i sin tur kan leda till nya insikter och frågor.

Jag tror att alla har glädje av att skriva, om det tillåts på ett personligt sätt. Att skriva är för mig att manifestera och möta sitt personliga tänkande, skapande och medkännande.

För dig är det kanske något annat…? Berätta gärna.

Lämna en kommentar