Bokomslaget

BokomslagetArbetet fortgår med bokomslaget. Framsidans illustration av Catrin Welz-Stein älskar jag än, trots att jag sett det varje dag.

Sedan förra inlägget i ämnet har skimret kring det blågröna fältet på baksidan blivit mindre gulaktigt. Och ryggen är klar, även den med skimrande ram.

En grafiker har i förbigående nämnt att ryggens ram är riskabel eftersom allt kan dra åt ena hållet och det då blir extra tydligt om den skulle hamna en bit in på framsidan. Hm … det blir en risk att diskutera med tryckeriet.

Jobbet med boken – för närvarande omslaget – visar sig vara som att lägga ett gigantiskt pussel av detaljer jag tidigare inte kände till. Som att bokstäverna L och J i boktiteln satt alltför nära varandra innan jag drog isär dem en aning efter tips från kunniga personer. Tack!

Just nu är jag nöjd och hoppas på det bästa – tills nya fina förbättringsförslag dimper ner. Konstruktiv kritik är alltid välkommet!

3 svar på ”Bokomslaget”

  1. Jag tackar Maria Bielke von Sydow för feedback angående baksidestexten, som jag ska korta ner. Fick nu även höra av en annan person att max 100 ord rekommenderas. Det blir en utmaning…

    Svara

Lämna en kommentar