Kul på jobbet

En teknisk expert med lång erfarenhet och mycket hög kompetens sa till mig:
”Det är så kul att samarbeta med dig för du ställer frågor som man får klura på”.

Varierande utmaningar gör jobbet extra intressant, eller hur?

Jag gillar mina uppdrag. Säljande presentationer och information på hemsidor, tekniska förklaringar och procedurer i instruktioner och manualer och interaktiva kurser för e-learning. Variation och klurighet på ett eller annat sätt.

Det är kul att samarbeta med och göra sitt bästa för kunden.

Dessutom sitter jag i en inspirerande miljö med andra företag. På femte våningsplanet på World Trade Center Göteborg kan en kille lägga sig och åma runt på golvet för att man ska gosa lite i korridoren. Och det känns bara bra. Det är helt enkelt skillnad på hundar och människor. 🙂

Vad uppskattar du mest med ditt jobb?

Jag önskar dig en riktigt bra dag. Med eller utan svans.

Lämna en kommentar