Nästan en familj som e-bok

Nästan en familj som e-bok

Jippi! Nu finns Nästan en familj som e-bok!

Du kan köpa den direkt från mig eller från Adlibris eller Bokus! Förhoppningsvis hittar du den snart också på bibliotek och abonnemangstjänster.

Inte nog med det! I september kan du lyssna på den som ljudbok, suveränt inläst av AC Collin på Kreagrafen. Tro mig, jag har tjuvlyssnat och gillar den skarpt.

Beskrivning av innehållet
I centrum av berättelsen står Petra, Jonas och Nova i Göteborg, var och en med komplicerade relationer. Mystiska händelser tränger sig på och det är omöjligt att förutse om Petra, Jonas och Nova kommer att växa eller låta sig överskuggas av varandra när vardagen övergår i något annat.

Petra kallar sig evighetssingel och är rädd att komma för nära män som hon dejtar. Men mest skrämmande är den genomskinlige mannen i hennes fåtölj.

Jonas är nybliven tvillingpappa och odlar livsfilosofiska tankar – tills en omskakande händelse förändrar tillvaron helt.

Sedan Nova var liten kan hon lystra efter faror som en hare. Men faror kan närma sig ljudlöst. När hon råkar avslöja en hemlighet öppnas nya perspektiv.

Boken vänder sig till dig som är intresserad av personlig utveckling och som gärna reflekterar kring människans natur och kanske fascineras av hur sinnet kan glida över i det okända.

Några läsarreaktioner
stjärnor

-När jag hade läst kap 19 var det så spännande så jag fick hoppa över till kap 21, jag får gå tillbaka senare. Så är det bara.

-Alla hårstrån reste sig, jag fick rysningar i hela kroppen.

-Det här är en riktig thriller!

-Jag blev helt uppslukad och läste två hela dagar i sträck och min man undrade vad jag höll på med. Jag som inte brukar läsa böcker. Herregud, vad bra den var!

-Bättre än de två deckare utgivna på stora förlag som jag nyss läst.

-Dialogerna är superbra och realistiska, allt känns mer tvättäkta än i många deckare. Och konflikterna mellan människorna är bra, allt flyter på och man är med.

Lämna en kommentar