Intervjuartiklar om lyckade kundcase – extra långa

Nöjda kunder

Extra långa intervjuartiklar om lyckade kundcase

Här visas exempel på extra långa intervjuartiklar om lyckade kundcase. Du kan publicera hela texten på er webbplats, eller portionera ut delar av den under lång tid på exempelvis LinkedIn och i nyhetsbrev, kundtidningar och sociala medier. En och samma text kan på så vis jobba för er under flera veckor eller månader. Delar av artikeln kan med fördel även kombineras med andra texter och på så vis få en mycket lång livslängd.

Fast pris för ett sådant extra långt kundcase med personliga frågor till slutkunden utöver projektrelaterade frågor: 7000 kr (exkl. moms).

Klicka här för information om kortare versioner.

Kontakta mig för beställning eller mer information.


Exempel 2: Webbas Studio

Denna artikel är SEO-optimerad för Webbas Studio, som drivs av Emma Christensen. Kunden Nicole har köpt onlinekursen Klientvinnande hemsida, som har steg för steg-guider, mallar och support för den som på egen hand vill kunna skapa en egen hemsida som inte bara agerar visitkort utan även jobbar för en och säljer in tjänsterna. Nicole har samtidigt fått lära sig Webbas plattform och de funktioner som ingår för att hemsidan ska fungera som ett marknadsföringsverktyg. Hon har bland annat börjat använda e-postmarknadsföring och bokningskalender för att regelbundet samla in leads som ska leda till kunder.

TILL ARTIKELN –>


Exempel 1: Haj Agency

Notera att denna intervjuartikel inte är SEO-optimerad för Webbyrån Haj Agency, men att du kan ange vilka nyckelord eller fraser du vill ha med i frågorna i din artikel. Besiktningsföretagets nya webbsida är utvecklad av Webbyrån Haj Agency, som är skickliga på design, användarvänlighet och backend (mer avancerade kopplingar bakom det synliga).

TILL ARTIKELN –>