Låt mig intervjua dig

Beställ ett jobbporträtt

Kvinna vid skrivbord

Jag intervjuar dig som företagare, chef eller ledare i ett personligt möte eller på distans. Du får berätta om dig och din arbetsdag, hur du leder dig själv och kanske andra, samt hur du ser på det här med personlig utveckling. Vi pratar också om företaget och dess tjänster eller produkter.

Klicka för att läsa en intervju med Anna-Klara Larsson, mental tränare, ledarutvecklare och mentor med medkänsla. Denna innehåller endast frågor och svar.

(sidan öppnas i egen flik)

Efter transkribering och renskrivning får du hela intervjun i skriftligt format att publicera på er hemsida och i eventuell personal- eller kundtidning. Under lång tid kan du även publicera avsnitt för avsnitt i sociala medier och nyhetsbrev. Du kan också använda valda avsnitt i kombination med andra texter eller filmer.

Priser

Vi samtalar under 30, 45 eller 60 minuter. En 60 minuter lång intervju kräver totalt cirka 12 timmars arbete med research, förberedelser, intervju, transkribering, renskrivning och korrektur. Nämnda priser är exklusive moms.

Priset kan justeras nedåt om jag skriver ner dina svar medan vi pratar istället för att spela in och transkribera dem i efterhand.

  • 30 minuters samtal: 8 000 kr (cirka 3 A4-sidor text)
  • 45 minuters samtal: 10 000 kr (cirka 4,5 A4-sidor text)
  • 60 minuters samtal: 12 000 kr (cirka 6 A4-sidor text. Se intervjun med Anna-Klara via länken ovan).

Som en tilläggstjänst kan jag inledningsvis eller mellan frågorna i intervjun i löpande text beskriva…

  • företaget och dess tjänster och/eller produkter lite mer i detalj
  • en viss kund och vad den har vunnit på att köpa er tjänst/produkt
  • ett projekt kopplat till vissa utmaningar, en särskild utveckling, stora framgångar eller annat av intresse.

Du kan även beställa en separat artikel om någon eller ett par av punkterna ovan, för att låta dem ta större plats. Här kommer att presenteras en första sådan artikel med prisexempel.

Publicerar ni hela eller merparten av intervjun ska det framgå att den är gjord av Eva-Lena Bjarneborg, OrdKanalen AB.